Tu możesz porozmawiać o wszystkim! Nie trać czasu i przyłącz się! ;)
Hej! Jestem Mia. Możecie mnie nazywać Mia, Miuś, Mia-chan, Mia-sensei, Jula, Julia, Mycha lub Jundzia.. Naprawdę mam na imię Julia, a ksywki to nie wiem skąd się wzięły xD. Najczęściej mówią na mnie Mycha xD. Jestem adminem, a za razem założycielem tego forum, które mam nadzieję, że wam się spodoba. Uwielbiam Mangę i Anime co chyba da radę po mnie poznać xD. Nie martwcie się wcale nie jestem taka poważna. <po prostu trzeba się samemu zdziwić xD>.Poza Mangą i Anime lubię filmy, muzykę, mojego one-chan, lubię uczyć się różnych języków. Umiem Płynnie mówić po angielsku i uczę się łaciny, niemieckiego i umiem podstawy japońskiego. Moje marzenia co do przyszłości zupełnie odbiegają od tematu. Chcę zostać chirurgiem, ze względu na mojego dziadka i babcię świętej pamięci. Dziadek jest chory na serce, a babcia zmarła na raka i chcę pomagać takim ludziom jak dorosnę, ale jak na razie mam przed sobą koszmar... Test dla klas szóstych. <W podpisie jest napisane FAŁSZYWKA! xD> Strasznie się go boję, bo chcę mieć z niego dobry wynik, ale jestem strasznym leniem i choć chcę się uczyć to nie potrafię. Po prostu nie umiem się na tym skupić, chociaż pamięć mam doskonałą. Przynajmniej mi tak mówią xD. Jak chcecie dowiedzieć się o mnie czegoś więcej to piszcie!